CPRO sam kupio, fino to sve radi.....dojmovi su pozitivni.
Ono što mi se ne sviđa je zbilja loš ekran male rezolucije i lošeg kuta gledanja (800x600 daje na 8" jako velike piksele).
Velika prednost tableta kao takvog (s ovom ili onom rezolucijom) je ta mobilnost i praktički nepostojeći boot-up time, znači pričam ti o proizvodu i u 4 sekunde ga pokazujem na tabletu, nema paljenja laptopa, čekanja dok se widozi podignu itd.....za to je i kupljen.
Iskreno govoreći, dobio sam točno ono što sam platio i što sam očekivao - entry uređaj koji obavlja svoju funkciju.
sama brzina je zadovoljavajuća, wi-fi je solidan - u rangu s onima na xperia P i huawei u8650 koje imam za usporedbu.
bateriju još ne mogu procjeniti ali sigurno će biti OK za kratke prezentacije.
android 4.0 mi se sviđa, dosad sam koristio samo 2.3 i čini mi se da ovaj 4.0 puno bolje sjeda na tablet.
Flash malkoc šteka ali radi, volio bih da je fluidnije ali poslužiti će.
ukratko, sam koncept tableta mi se jako svidio, ovaj uređaj mi je potvrdio da je to zbilja korisna stvar, prije svega gledajući kroz moje poslovne potrebe.
prije ili kasnije preći ću na neki "ozbiljniji" i neizbježno 2-3 puta skuplji 10" tablet s većom rezolucijiom ekrana i to je praktički sve što bi ja mogao od tableta poželjeti - nešto veći i bolji ekran.