Citiraj:
Autor Stormer
Kupio sam HD7850 grafulju tako da ne namjeravam se igrat sa integriranoj... jedino dobit ajmo rec neko ubrzanje koristeci oboje zajedno sa onom mogucnosti intela trenutno.
A nije bas da mi treba IB zbog neke posebnosti.. al kad vec uzimam zelim uzet ono sto mi je najbolje u buđetu. Ako cu ic na jeftiniji procesor onda bi uzeo mozda jaci PSU.
Znam da je zvuci glupavo i popljute me kolko vas volja  cisto zelim izvuc najbolji futureproof sto mogu..
|
IMHO,
frende bez uvrede, ali meni se cini da ti neznas ni sam sta bi uzeo, a neces slusat dobronamjerne savjete.
u prvom redu ne kuzim sta ce ti i7 umjesto jeftiniji i5. jel mislis radit kakav zesci video editing, CAD, 3d,...?
a onda pak ne kuzim zasto toliko inzistiras na IB-u koji je isto tako skuplji i teze ces ga nabavit kao sto si i sam vec rekao. ktome jos ne namjeravas koristit integrusu.
uzmi z77 i ubodi vrhunski 2500k i ustedi koju kunu koju uvali na dobro napajanje.
na ove pricice da je IB bolje "ispoliran" i da ga je bolje uzeti jer je noviji se lagano nasmijem.
ja sam nedavno bio u dilemi kao i ti i proucio kako spada tematiku, uzeo 2500k i ext4gen3 i nije mi zao ni najmanje.
just my 2 cents.