Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 07.06.2012., 15:00   #2556
Deathclaw13
Premium

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor HAL Pregled postova
Gold sellera ima kao nikad baš zbog činjenice što je igra "online", znao sam sve o igri, tj. o stvarima o kojima pričaš, ali nisam baš očekivao reciklažu starih naslova. Također lag je lag, i nema veze sa kompom.

Ali eto tebi je Diablo najbolja igra svih vremena, čini se da puno ljudi ima jaaaaaaako slabe kriterije po kojima to ocjenjuje.
Ne znam sto si ocekivao doduse ako nisi ocekivao reciklazu starih naslova, da naprave diablo da bude first person shooter?
Kao npr sto je bethseda napravila s falloutom?
Ja bih npr bio preodusevljen da je cista reciklaza fallout-a odradjena ljepse teksture, veca rezolucija, par novih gadgeta i neki nastavak price i ja presretan.

Ili sto drugo?
Ljudi su cekali diablo 3 deceniju eto bas zato da bude reciklaza, da nastave igrati dalje, novu pricu, malo ljepse graficki, vise itema ali isti gameplay da im bude...

Ja sam zadovoljan igrom, dobro je napravljena, a da imam niske standarde ne bih rekao.

Naravno da bi bilo bolje kad bi mali miliun stvari bio drugaciji, ali isto takve stvari koje bi mogle biti drugacije mozes naci u bilo kojoj igri.

Ah da u bfbc2 mogu leci ili se nagnuti lijevo desno kao u cod4, eh da u starcraftu nema limita na unit pa da mogu napraviti 1000 banshee-a ko sto mogu beskonacno u c&c-u, eh da mogu u mirrors edge-u uzeti minigun ko u serious sam-u, da u gta mogu imati moci kao u prototype ili da npr mogu u mafiji 2 imati u autu dvd-player i komp ugradjen u volan pa da mogu dok igram ingame pristupiti fejsbuku na volanu...

Sprdacina...

Cisto recikliranje je najbolje za nas gamere, jer iskreno po meni skoro sve dobre igre su radjene devedesetih godina proslog stoljeca i zadnjeg stoljeca proslog tisucljeca, tako da sve ovo novo je u biti samo poboljsavanje grafickog izgleda, neki novi gadgeti i neki nastavak price...

@ ivan77
pa nista, farmaj i eto golda
a sto se tice moras li biti lvl 60 da bi skupljao gold
ne
ja sam s wizardom bio lvl 59 kada sam presao hell i ubio diabla, te sam se morao vratiti nazad i igrati samo zbog experience-a jer ne mozes u inferno dok nisi lvl 60
Deathclaw13 je offline   Reply With Quote