View Single Post
Staro 07.06.2012., 14:12   #2338
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Ati freak Pregled postova
Jel imaš kakav 80/92mm ventilator koji ne koristiš, i sa plasticnim vezicama ga pričvrstiš gore , a ovaj skini ....

nije baš zahvalno rješenje vent stavljat na ovaj postojeći. Inaće prakticiram to ali kod ovakvih tipova hladnjaka ne funkcionira najbolje. Probavao sam par puta i nije bilo super. Treba se skinut cijeli plastični pokrov od hladnjaka i nekak zavezat vent koji baš ne uspije to super hladit jer je stock hladnjak koncipiran da tjera zrak kroz tunel ( koji jeste doduše smeće , ali je nešto bolji nego ova opcija sa zavezanim ventilatorom

S druge strane ovo je najgori hladnjak na 4850 karticama koji je teško smeće i nije dovoljan da ih pošteno ohladi ( vrm pogotovo) i zato rikavaju.

Hm moja preporuka je accelero s 2 120mm venta . ili ako se baš inzistira na mjenjanju ventilatora, pitat ću frenda čija je 4850 riknula da mi da vent ako ga nije bacio u smeće.

Ima i na ebayu ventilatora za 4850 kupit

Imam ti ja ventilator od 3870 koji je bio isto na takvom single slot smeću . Reci mi dimenzije i razmak između šarafa pa da vidimo dal paše. Dam ti ga ako ti odgovara....ali opet ja bi najradije accelera
klem je offline   Reply With Quote