btw. samo da navedem ispravak, moze se naknadno vratit stock recovery, imam ga negdje iako nisam nikad probao vracati stock recovery jer nisam vidio svrhe, al vidio sam jos davno na htc mania-i da je netko pisao o tome zbog reklamacije... tako da eto buduci da je netko pisao da ovi u servisu ne priznaju garanciju ako nije tele2 rom gore, moze se preko tudjeg backupa tele2 roma vratit taj rom preko cwm-a a onda opet flashat stock recovery i imat mob u stanju u kojem je i bio kad je kupljen za potrebe servisa
Naravo sve to ima smisla radit ako mob ima neku gresku koja se ne manifestira tako da ga je nemoguce upalit ili slicno, jer u tom slucaju ne vidim nacin na koji u servisu mogu vidjet da li je po mobu sta prckano, tj. moguce da imaju nacin al vjerojatno se ne bi isli zajebavati sa time...
btw. sto ce tice velicine backupa iz cwm-a, meni uglavnom bude izmedju 400-500 mb, ali radim backup uglavnom prije stavljanja novoga roma, tako da u backupu ne bude frisko instalirani rom nego rom nakrcan aplikacijama i slicno pa valjda zbog toga razlika u velicini...
@ mark11, vrati mob na stock rom i vidi kako ce ti raditi mob sa njime, neznam kud si bas toliko zapeo zapeo za fundowsky 4 rom, meni je puno bolje radila treca verzija njegovog roma, opcenito mislim da 2.3.5 stock romovi rade bolje nego 2.3.6 no to je moje subjektivno misljenje... a sto se tice custom romova, ja ukoliko na mobu drzim rom baziran na stock romu, drzim iskljucivo onog "prastarog" 2.3.5 kineza 5iROM-Dong, naravno uz neke fixeve i skripte koje su se u medjuvremenu pojavile i sucelje sam si sam slozio tako da izgleda kao htc sucelje...
nekih tjedan imam na mobu kanga rc3 i nisam bas zadovoljan, mob radi ok no najvise mi smeta sto nekad kad pokrenem phone aplikaciju i zelim nekoga nazvati, u call logu zna uzasno sporo radit i stekat da mi nekad dodje da ga razbijem, a ne da mi se opet radit backup svega, stavljat drugi rom pa opet sve vracat, no morat cu se natjerat jer mi to sve vise ide na zivce...