View Single Post
Staro 06.06.2012., 01:25   #3402
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Morat ćeš. Postoji razlika od stock ROM-ova koji se dižu kroz update proceduru i imaju update.app naziv i ovih ostalih koji dolaze zipani i dižu se preko CWM recoverya. Update procedura briše i recovery.

Citiraj:
Autor mark11 Pregled postova
E pa zahebite to,ja ću iznijeti svoje mišljenje,pa svidjelo se to vama ili ne.Ja ovdje nisam hvalio nijedne druge marke ni pričao o cijenama mobitela,ali kad smo već kod toga,pa zar i za tih 700 hebenih kuna ne bih trebao dobiti mobitel koji bar mogu normalno ugasiti i upaliti a da ne moram čekati pola dana da se pokrenu neke aplikacije,a obično se sve to sruši.Znam ja da ne mogu očekivati od njega neke brzine,i ne znam što,ali bilo bi dobro da rade bar osnovne stvari.Ali evo da ne duljim,(iako znam da ćete sad prosuti razne komentare,nadam se ne i uvrede)ja ću mu vratiti stock rom pa da vidim da li će da bude malo bolje.
PEACE
Nemoj se ljutit ali ovo tvoje je totalan rant post bez ikakvih argumenata. Napikirao si jedan i jedini custom ROM na kojem ti mobitel ne radi dobro, a svi ostali su bezveze, zašto su bezveze? Čekat pola dana da se pokrenu aplikacije, koje aplikacije? Mobitel se pali minutu, to je normalno za bilo koji smartphone, imaš opciju Fast Boot u Applications meniju koja ti pali mobitel u roku 5-10 sekundi ako nisi izvadio bateriju nakon gašenja. Ne rade osnovne funkcije, a koje su to? Od prvog dana na bilo kojem ROM-u meni radi telefoniranje i SMS-anje bez greške. Reci točno šta te muči...

Puno teksta, a zapravo ništa nisi napisao, NHF.

Zadnje izmijenjeno od: tutix. 06.06.2012. u 02:05.
tutix je offline   Reply With Quote