Pa ljudi moji,
ne znam zašto toliko uzimate k srcu to što sam napisao moja iskustva sa telefonom.I vi izlažete svoja iskustva za koja bih i ja mogao reći da su glupa.
Pa nisam ja jedini koji se zali na mobitel,samo mi je vise dopi****o,da svaki cas ponovno instaliram rom-ove.Ni ja nisam htio pisati onaj post,ali mi je više prekipjelo,i samo sam htio iznijeti svoje iskustvo i utiske.Neka ljudi vide pa sami odluče.Zar to i nije svrha ovog foruma.Ja sam samo rekao što se meni događa sa mobitelom,pa ako je i tvornička greška možda nije jedini.Po vašim izjavama,ja bih trebao hvaliti ovaj mobitel iako mi ne radi kako treba.E pa zahebite to,ja ću iznijeti svoje mišljenje,pa svidjelo se to vama ili ne.Ja ovdje nisam hvalio nijedne druge marke ni pričao o cijenama mobitela,ali kad smo već kod toga,pa zar i za tih 700 hebenih kuna ne bih trebao dobiti mobitel koji bar mogu normalno ugasiti i upaliti a da ne moram čekati pola dana da se pokrenu neke aplikacije,a obično se sve to sruši.Znam ja da ne mogu očekivati od njega neke brzine,i ne znam što,ali bilo bi dobro da rade bar osnovne stvari.Ali evo da ne duljim,(iako znam da ćete sad prosuti razne komentare,nadam se ne i uvrede)ja ću mu vratiti stock rom pa da vidim da li će da bude malo bolje.
PEACE