1. Morat ćeš ponovno rootat
2. Može se vidjeti po nekim stvarima tipa - CWM recovery ostane jer ne možeš nikako drukčije vratit backup (iako sumnjam da će ti zbog toga poništit garanciju)
3. Nandroid backup (backup iz CWM recoverya teži oko 200-230 MB)
Citiraj:
Autor mark11
Evo savjet za sve one koji razmišljaju da kupe mobilni uređaj Huawei sonic u8650,NE KUPUJTE OVO S**** NI ZA ŽIVU GLAVU.TELEFON NIŠTA NE VRIJEDI.ULUDO BACENI NOVCI.Bolje vam je pokidati pare nego ovo G**** kupiti.Zašto ovo govorim?Zbog toga sto ćete potrošiti novce,živce,vrijeme i opet nećete imati telefon koji radi i u kojeg se možete pouzdati!!!Stoga moj vam je savjet ne bacajte novce,bolje vam je za te iste novce platiti neki rucak,ili cak nekom pokloniti nego DAT ZA OVAJ TELEFON-HUAWEI SONIC u8650!!!
Ja sam se prevario sto sam kupio ovaj telefon.Sad vidim zasto mu je cijena 700 kn,pa on ne vrijedi ni pola Pišljiva boba.Telefon ne vrijedi ni 50 kn.Na njemu nista ne radi kako treba, a da ne spominjem bateriju koju ne treba ni isključivati sa punjača.Troši više nego tristać,ili elektro grijalica.A ni plastika na uređaju nije tako kvalitetna kao što izgleda.Meni na telefonu srebreni obrub sa strana osjeti da se pomiče,kao da se odljepio.Stakalce kamere je izbočeno i telefon lijega na njega kad ga odložite ,tako da se s vremenom pomalo i ishaba,pa ćete imati još gore slike nego što su i inače.
|
LOL. Očito da ti ne leži Android, ili smo mi svi ovdje ludi pa ne vidimo da je telefon sranje... Ne znam koje točno aplikacije ne rade, ne znam kako misliš da ti sisa bateriju ali probaj se smirit i duboko udahnut, napisat koju suvislu rečenicu pa ćemo ti možda moć pomoć. Jer evo sa CM 7.2 RC1 - mobitel radi brzo i stabilno, baterija traje i do 3 dana zbog boljeg kernela, kad mi usfali koji MHz mogu ga i OC-at, igram igre koje poželim (tu i tamo koja zatrza kao Angry Birds na težim nivoima) i to sve za 700 kuna...