Citiraj:
Autor Tihomir111
Imam ga i znam o čemu pričam, hvala Bogu nemam s.anja ali nemoš reć da je vrhunski uz sve probleme koje trenutno krpaju, od wifija i GPS-a, 3g, ne sinkanja kalenara, battery draina, žutila na fotkama. Od harware-a wifi BT žute fleke po ekranu, proboj svjetla sa strana uređaja itd itd... Da najači je ali ovo ipak moraju riješit.
|
kul. imam ga i ja i mogu reci da je vrhunski posto probleme koje ti navodis uopce nemam.
wifi mi radi 24/7 (kad nije on dostupan, onda je 3G) - jacina signala je bolja nego na desireu, nemam nikakvih dropova
kalendar se synca sa zadrskom - tj kad dodjes na screen gdje ti se nalazi calendar widget tek onda se nakon pola sekunde updejta datum (no to je do sensea i prisutno je na svakom HTC uredjaju)
battery drain je sasvim normalan za mobitel sa ekranom ove velicine - btw u 8h na standbyu (preko noci jel) mi trosi samo 1-2% baterije
zutilo na fotkama se da ispraviti namjestanjem contrasta/saturationa/brightnessa/filterima
proboj svjetla sa strane uredjaja je mana svakog uredjaja sa LCD displayom - na nekima je vise izrazen, na nekima manje
Citiraj:
Autor Tihomir111
U vezi stakla ima vise topica ili više reporta u 1 no dobro necu pretjerivat, imao sam desire koji je izdurao 2 godine, sad ima mikrocrtice, ali nešto ne vjerujem ovom staklu. Meni je i jedan report dovoljan da pripazim bar dok ne bude jasnije koje od tri stakla je problematično.
|
staklo je isto gorilla glass koje se koristi i na svim drugim smartphoneovima
S3 dolazi sa gorilla glass 2 pa se opet lomi ko od sale kad padne face first (tako da pretpostavljam da je i on jednako podlozan ogrebotinama) - tako da skoro ne mozes ocekivati da ce izaci "savrseno" staklo.