Prijatelju ( MARK11) ako si ti dobio defektivni mob s tvorničkom greškom ( što se desi i svemocnosvetom usranom iphoneu, galaxy s2, 3 htc itd) neznači da su svi takvi, od nas ovdje 90% je zadovoljno s mobitel sto daje za 700kn jer daje puno vise od konkurencije tipa alcatel ot990 ili galaxy fir itd.
meni mobitel od prvog dana radi skroz ( cak i frendu koji radi u pekari i pun je mob brasna i na tvornickom romu), normalno 90% romova mi radi odlično neki stekaju neki ne al jbg 700kn=600mhz procesor ni konkurencija nedaje bolje, sad sam vec dugo na fundowskom 3.0 i mobitel se nije nikad restartao ili zablesirao od custom roma a kamoli originalnog, plastike ne skripe itd, pazim ga da nepada izgled mu jekao nov, sto se tice baterije meni traje 1d 4h od toga je ekrna upaljen 6h i svih tih 6 sati je 3g internet na osvjetljenju 35%, wifi 4 sata itd, a bome i drugima izdrzi najmanje od 7 do 12 navecer,
Ti si dobio tvornicki sjeban mob sto se zna desit i velikim zvučnim imenima s mobitelima 4000+ kn, neznaci da su svi takvi, ja i dalje stojim iza toga, ZA 750KN nema boljeg mobitela, nema... jbg ako oces brzinu kameru vrhunsku izradu aj po htc one x, iphone itd al onda i posegni u đep za 3400kn vise od cjene Huaweia.
I meni je mobitel smece kad ga gledam pored Samsunga galaxy s3, HTC one x itd, al mi nije nikako smece kad ga gledam pored Motorole Motolux koja je 1800kn a sto puta je sporija ili HTC wildfire s-a
Ako tebi jedinom na ovom forumu od nas 50, nevalja mob nikako znaci da si dobijo defective unite... bez ljutnje nista osobno, jbg losa sreca itd ubo si onog s greskom među 20 000 ispravnih
novi stock rom mod 2.3.6 , kazu same pohvale
Hey guys!
Here you have a rom that I miss for my little brother. step and share it with you.
The rom is based on stock 2.3.6.
Installation:
You choose which is the one you want. The stock kernel can not do OC and Kernel Luzy if the 2 bring the same improvements.
Download the rom the end of the post.
Should see a Fix, download it too.
Spending the rom and if any fix to the SD.
Start the CWM
Make full wipe and all there is.
Install the. Zip rom.
If there fix, cradle once flashed the ROM, install the fix.
Reboot, and hope that garment.
Once reached the launcher restart again.
The rom needs a few minutes to settle.
Compiled from 0 to avoid any problems.
Deodexed.
Zipaling.
App2sd native.
Root.
busybox.
Script to the touch.
Script for video enhancement.
Script for image enhancement.
Tweak to the battery. (Last longer)
Off the debug icon.
Script for GPS.
Liteada.
Original kernel.
(OC by CWM optional and not tested)
Updated libraries Adreno200.
Occasional tweaked for higher performance parameter.
Improved Management of ram.
XclouD.
BeatsAudio.
Aspect series.
http://translate.googleusercontent.c...amYpTFz1g4VMIw