Tema: Dobrodosli!
View Single Post
Staro 24.10.2002., 13:15   #27
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Originally posted by sbp
Po meni izbor i nemre bit bolji. (Nema sarkazma niti sale). Poanta pascala je da naucite logicki razmisljat, sluzit se osnovnim petljama, slagat jednostavne fukcije i slicno...Da bi se mogli razvit u 'software developere' morate imat dobre temelje. A Pascal je tu fenomenalan zbog sintakse i sveg ostalog.A i Delphi je zapravo napredni Pascal

Osnove HTML-a se savladaju za 1 skolski sat (Ima 20 osnovnih tagova). A sad, da nekakav prof informatike vam ide govorit o web dizajnu (zbog kojeg vam i govori o HTML-u) ili bilo cem takvom, hm, neznam kakva svrha u tome, mislim da bi bilo puno vise stete neg koristi...

Eto, malo razmislite o tom kaj sam napiso. Mislim da je to dobra tema za diskutiranje
Slažem se. Pascal je tu da se nauči sintaksa, a i stvarno nije težak, mislim najteže stvari su vezane liste i sl., a dok do toga dođete već će te rasturat (pod uvjetom, da to ozbiljno shvaćate) Pascal.

Što se tiče HTMLa, definitvno nema smisla da profesori predaju dizajn, svrhu dizajna, ili još bolje ocjenjuju dizajn, jer su oni samo profesori u srednjoj školi, a ne dizajneri i kritičari dizajna
Elven je offline   Reply With Quote