05.06.2012., 12:28
|
|
Faktor nesreće
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
Autor Burko
ako cemo vec o ovome, sta je napravio massa? govoris isto sto su i blazicko i novak govorili za vrijeme utrke za massu, schumi je ipak nesto drugo, plus je pokazao da ide jednako dobro kao rosberg. tako da ono, IMHO on nije niti imao sta pokazivati, MSC je dobar, ali ga nece sreca (zapravo ga vise hoce nesreca, bolja formulacija).
nego, da se vratimo na massu, sto je tocno pokazao? da moze pratiti alonsa dok je ovaj stedio gume  . malo zalosno ali istinito, jer ja sam samo to vidio. jer pazi sto su cinjenice:
Australia
5 - Fernando Alonso
RET - Felipe Massa
Malaysia
1 - Fernando Alonso
15 - Felipe Massa
China
9 - Fernando Alonso
13 - Felipe Massa
Bahrain
7 - Fernando Alonso
9 - Felipe Massa
Spain
2 - Fernando Alonso
15 - Felipe Massa
Monaco
3 - Fernando Alonso
6 - Felipe Massa
suma sumarium - jako jako puno prosutih momcadskih bodova, covjek kada ovako gleda nebi rekao da voze za istu momcad! ali pravo stanje ce se pokazati kroz sljedecih par utrka, tko zna, mozda se massa i jest trgnuo. ali to ne moze biti na jednoj utrci pa mrkva sljedecih 4, to je za mene otpis.
|
Sve to sto si napisao je ok
ALI
Od Masse se ni ne ocekuje da skuplja vise bodova od Alonsa, tako da je ovo u biti ok.
E sad, ja mislim da je rezultat u Monacu lagno buđenje iz mrtvih jer je ipak bil iza Alonsa, nije zaostao minutu ili krug ko prije. Da je to bila neka druga staza itekako bi se ganjalo po stazi i pokusalo bi se pretjecati, u Monacu to nema smisla, a ovo je ionako dobar rezultat
|
|
|