04.06.2012., 22:05
|
|
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
jopis, računica štima jedino sa sportskim paketom, bez sportskog paketa je isto. U mene je Halo60 (+ iman popust jer su 2 telefona na isto ime) + flat + 4Mbita + maxtv osnovi paket i cijena je li-la kao u max3 paketu, ako ne i manja.
Evo ovako iz glave, da sad ne kopam po računima, tv je 70, internet je 180, telefon s popustom mi je nekih 50.
Ok, nisu morali dat 100 kn manju cijenu, mogli su dat veću brzinu interneta recimo, ali ne, ako želiš veću brzinu od osnovne trebaš dat još 100 kn  Ukratko ovi max3 paketi su očaj, al izgleda da HAKOMu to jedino može i proć, jer njima je bitnije nekakvo kvazi nadmetanje, nego da ljudi u konačnici plaćaju manje, očito  Kvazi agencija, kao i sve ostale u HR...
|
Ma znam, ali pogledaj što je sve sadržano u max3, o tome se radi, znači maxtv extra+1 dodatni paket po volji, u mom slučaju sportski. I u toj usporedbi ispada ona moja matematika. Telefon je 70ak, da ako imaš halo60, ja sam imao cijelo vrijeme 150, kao što je i u max3
A za veću brzinu interneta, ah, to bi i ja, al gamad ne da nikakav extra popust za 10mbit brzinu niti za nas kvalitetne ovce koji plaćamo taj max3, ili smo plaćali sve to i prije max3 usluge, što nisu baš mali novci...
Preskupi su, to je suma sumarum svega....
|