View Single Post
Staro 04.06.2012., 21:34   #2586
njuskalo
Premium
Moj komp

njuskalo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor lolofuxy Pregled postova
Bila je priča 1-2 stranice iza o sata-pata adapterima međutim nije potvrđeno jer šljaka u realnosti ili ne (a nisu ni baš jeftini 75kn/komad), tako da je moj savjet da si ta dva pata proda i kupi eksterni hdd ili sata hdd ako mu oni služe kao storage, a ovaj jedan sata nek si zadrži za sistem.

Što se tiče konfe za 5 tkn na Maestro ona ide ovako:

cpu: i3 2100
mbo: AS ROCK H61M U3S3
ram: CORSAIR 1X4 GB 1333 MHZ (X2-8GB)
vga: MSI HD 7770 OC 1GB
psu: ZALMAN GS 450W
case: FRACTAL CORE 1000
monitor: ACER 22" LED

ukupno: 4857 kn

Ili ako želi jači proc nek zamijeni i3 2100 sa i5 3450, matičnu sa AS ROCK B75M i grafu sa MSI HD 7750 i napajanje sa CM 460W i to mu je 5078 kn.
Citiraj:
Autor John_Doe Pregled postova
Hvala ti puno!
Što se tiče CPU-a, mislim da je i ovaj dovoljno jak za njega, možda bolje ipak uzet tu malo jaču grafu, šta ne?

Eto, samo da napišem da je lolofuxy rješio dileme oko konfiguracije, i zahvaljujemo mu se BIG TIME!
Nisi pitao čovjeka dali mu treba slaganje konfe. Ako zna sam složit u portiu prođe 400kn jeftinije skoro. Jasno mi je da slažeš konfe uvjek u futuri (šta dobiješ i dali dobiješ nešto zauzvrat nije moja briga), ali ako nije povoljnije ili jednako povoljno tamo glupo je ne pružit ljudima alternativu...
Evo iz portia sve isto ko tvoje iz future, s tim da ima i jeftinijh monitora ali sam namjerno stavio isti, jer mi se neda proučavat koja je razlika i dali je ima...
njuskalo je offline   Reply With Quote