View Single Post
Staro 04.06.2012., 16:27   #569
rockodaddy
Premium
Moj komp

rockodaddy's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor klem Pregled postova
dobar je to hladnjak...čak štoviše odličan ...ali recimo performa je bolja . Ima barem normalan ventilator. Možeš i malo nadoštukat žićice na starom ventilatoru i zaletmi . ...ako imaš negdje po kući malih žićica odrežeš i oguliš koliko treba pa produžiš stare .

4200 rpm okretaja na 120mm ventu ti je puno previše . Ja volim recimo da mi se komp čuje tako sam i turbinu na 4870 radeku držao stalno na 100%. Ali bokte to je već bilo ko usisavač i stara je konstantno trubila da će mi se komp razletit , mogu zamislit koliko je ovo glasno tek.

3000rpm uvrh glave za vent. Možeš jedino ovaj svoj spojit na fanmate pa da se sporije vrti.

Nisam stao i uspio sam doći do rješenja.Čovjek mi sredio problem ,nadodao žice i sve rješio.Ma ovo se desilo iz razloga jer ga ne možež zavidat zajedno sa ventilatorom na matičnu,mislim možež ali vjerojatnost da zagrebeš po matičnoj je velika jer ventilator ti daje jako malo prostora da dođeš do 2 vide sprijeda sa kacavidom i da ga pričvrstiš.Ja bih ga prije montirao bez hladnjaka i tek ga onda nadodao ali kako treba spojiti 4pin na vrhu koji je grozota spojit dovoljno je malo ječe potegnuti kad ga centriraš i ćao bella.
Sad sam ga montirao i radi ali kada se napuni prašinom bit će opet panika.Zalman WTF daj prostora za vidanje