Citiraj:
Autor Nybelung
Ma kakav crni buff. Ovaj zadnji patch rusima ništa dobro nije donio.
U povećanju Jagdtigera ne vidim ništa loše... Pa ako je to bio i ostao King Tiger sa "fiksnom" kupolom, onda mora bit i velik ko King Tiger. Pa nije švabo pravio "mini" šasije za njega...
A ovo za zapaljenje tenkova, to ćemo još vidjeti hoće li se i koliko događati.
|
OK, u globalu se slažem, samo se nadam da E75 neće bit božićno drvce jer pored toga što je super spor pored IS-ova i američkih M teškaša, nema bočnog oklopa i uz visoki profil jednostavno se teško snalazi među niskim i brzim IS tenkovima.
Ionako mi stalno probijaju donju ploču, pa ako me još i zapale što za sad nije slučaj, E75 nema više ništa s čim može konkurirat u velikom društvu.
Neznam, možda imam dojam slabosti jer još nemam kupolu i 122mm top...budemo vidjeli kak će to dalje ići.
Citiraj:
Autor windfucker
hehe...jedino što je "buff"-ano (imho) jeste premium ergela, koja je sve ubojitija i učinkovitija, i to indirektno jer su "regularni" strojevi jedan po jedan- degradirani.
Nema to veze sa zavjerama sovjeta i štatijaznam- moraš poželjeti igrati i platiti tenk živom lovom, sve drugo je kozmetika.
I jeste li primjetili da kada (recimo) imaju multi-xp specijal za pobjedu, bezočno srežu income za poraz, tako da ukupni zbroj podijeljenih xp/silvera po meču i nije baš toliko viši u odnosu na regularni period, van specijala?
Meni se događalo na premiumu da dobim jedva 40xp  , recimo kada me roknu rano kao scouta (i izgubimo, ofc), dok van specijala bez par stotica se ne vraćam u garažu.
Isto tako, najmanji income je u popodnevnim satima- jel' to sad ima nekakve veze sa time kako je server "narihtan" i na kojeg me (nas) baca u određenome peroiodu, e to nemam pojma, no da je isto uvijek- nije 100%.
I pri tome ne mislim da ima ikakve veze sa učinkom u meču, ofc, da ne bude nesporazuma...
|
Nisam se upuštao u detaljnije analize, al igranje u poslijepodnevnim satima i vikendom je puno zahtjevnije, valjda jer onda svi nagrnu na servere, puno veći broj "jače" ekipe i žešći matchmaking.
Ujutro je divota, tu def. najbolje popravim stanje srebra i XP-a.