View Single Post
Staro 03.06.2012., 21:24   #750
BojanZD
Premium
Moj komp

BojanZD's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Ma kakav crni buff. Ovaj zadnji patch rusima ništa dobro nije donio.

U povećanju Jagdtigera ne vidim ništa loše... Pa ako je to bio i ostao King Tiger sa "fiksnom" kupolom, onda mora bit i velik ko King Tiger. Pa nije švabo pravio "mini" šasije za njega...
A ovo za zapaljenje tenkova, to ćemo još vidjeti hoće li se i koliko događati.

OK, u globalu se slažem, samo se nadam da E75 neće bit božićno drvce jer pored toga što je super spor pored IS-ova i američkih M teškaša, nema bočnog oklopa i uz visoki profil jednostavno se teško snalazi među niskim i brzim IS tenkovima.
Ionako mi stalno probijaju donju ploču, pa ako me još i zapale što za sad nije slučaj, E75 nema više ništa s čim može konkurirat u velikom društvu.
Neznam, možda imam dojam slabosti jer još nemam kupolu i 122mm top...budemo vidjeli kak će to dalje ići.

Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
hehe...jedino što je "buff"-ano (imho) jeste premium ergela, koja je sve ubojitija i učinkovitija, i to indirektno jer su "regularni" strojevi jedan po jedan- degradirani.
Nema to veze sa zavjerama sovjeta i štatijaznam- moraš poželjeti igrati i platiti tenk živom lovom, sve drugo je kozmetika.

I jeste li primjetili da kada (recimo) imaju multi-xp specijal za pobjedu, bezočno srežu income za poraz, tako da ukupni zbroj podijeljenih xp/silvera po meču i nije baš toliko viši u odnosu na regularni period, van specijala?
Meni se događalo na premiumu da dobim jedva 40xp, recimo kada me roknu rano kao scouta (i izgubimo, ofc), dok van specijala bez par stotica se ne vraćam u garažu.
Isto tako, najmanji income je u popodnevnim satima- jel' to sad ima nekakve veze sa time kako je server "narihtan" i na kojeg me (nas) baca u određenome peroiodu, e to nemam pojma, no da je isto uvijek- nije 100%.
I pri tome ne mislim da ima ikakve veze sa učinkom u meču, ofc, da ne bude nesporazuma...
Nisam se upuštao u detaljnije analize, al igranje u poslijepodnevnim satima i vikendom je puno zahtjevnije, valjda jer onda svi nagrnu na servere, puno veći broj "jače" ekipe i žešći matchmaking.
Ujutro je divota, tu def. najbolje popravim stanje srebra i XP-a.

Zadnje izmijenjeno od: BojanZD. 03.06.2012. u 21:31.
BojanZD je offline   Reply With Quote