Citiraj:
Autor RAUL
Tunis, Istanbul ) nikada nisam imao problema.
|
Sljedeci put kad budes u Istanbulu, pitaj lokalno stanovnistvo koje su godine dobili prve semafore, pa mozda shvatis da je ono sto si napisao tek anegdota. Sposobnost dogovora je nesto drugo i moze funkcionirati i na zapadnim sokacima globusa.
Neces naci jednog taksistu u ZG-u koji vozi barem nekoliko godina, da ti nece kimnuti potvrdno na pravilo koje sam spomenuo - ni jedan! Ne krivi mene, nisam taj koji je uveo praksu
Eh da, kad smo u Taxi temi, vidim da se nije puno komentirao Zubakov odlazak? Porazgovaro u voznji s par starijih ZG mestova i dosta neobicne prica nacuh o razlozima. I mada mi je na pocetku price bio na piku kao zadnji s kojim bi se vozio, moram priznati da sam samo dobre komentare cuo od ljudi koji su ih koristili.
Po prvi put, vojska i ini "interesenti" njegovih vozila, nisu mu dali narudjbe, a i prica se da nije vise u politickoj milosti, pa mi je nekako prirodno bilo da si trazi novi prostor. No, jako brzo nestade sa scene. No tu je i ruznija varijanta (navodno) u kojoj legenda kaze, da je upravo on pogurao Kostu da probije led za ono sto se tek sprema.
Nemam pojma sto je istina, jer kojekakvih verzija ima medju starijim majstorima Taxi scene.