View Single Post
Staro 03.06.2012., 20:40   #424
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
wan (5mbit up/5mbit down!??) i svako malo je adsl down. Iako se to ne poklapa sa ispisom sa optima korisničkih stranica, router prijavljuje pucanje veze puno češće. E, da, i treba mu jaaaako puno vremena da se spoji, čak i 10-ak minuta, ona otvorim jednu stranicu u browseru i opet nema linka pa čekaj pola sata, pa dođe i tako stalno. Jučer sam flashao jednog od frenda (njegov je made by sagem, a moj je gigaset) i ista priča i s tim. Kod mene koma, dok kod njega na t-comu adsl radi dobro. Znači, routeru se u kombinaciji dd-wrt + annex A + linija kod mene nešto ne sviđa :-)
Ok, ja sam 3 km do centrale, ali na 4 Mbita je veza stabilna s 2 druga routera, a i sa siemensom s flashanim annex a fw-om iz threada o otključavanju. Još ću ga probati odnijeti kod nekoga tko ima kraću/bolju paricu pa da vidimo onda.
Ono što me zanima, a nisam nigdje našao u dd-wrt, može li se negdje vidjeti/postaviti kako da se se spaja, na adsl ili adsl2+?
-->
ADSL annex A ipak radi na ovom mojem :-)
Ali...uvijek ima neko ali... veza puca svako malo, router prijavljuje čudne brzine spajanja u status-->wan (5mbit up/5mbit down!??) i svako malo je adsl down. Iako se to ne poklapa sa ispisom sa optima korisničkih stranica, router prijavljuje pucanje veze puno češće. E, da, i treba mu jaaaako puno vremena da se spoji, čak i 10-ak minuta, ona otvorim jednu stranicu u browseru i opet nema linka pa čekaj pola sata, pa dođe i tako stalno. Jučer sam flashao jednog od frenda (njegov je made by sagem, a moj je gigaset) i ista priča i s tim. Kod mene koma, dok kod njega na t-comu adsl radi dobro. Znači, routeru se u kombinaciji dd-wrt + annex A + linija kod mene nešto ne sviđa :-)
Ok, ja sam 3 km do centrale, ali na 4 Mbita je veza stabilna s 2 druga routera, a i sa siemensom s flashanim annex a fw-om iz threada o otključavanju. Još ću ga probati odnijeti kod nekoga tko ima kraću/bolju paricu pa da vidimo onda.
Ono što me zanima, a nisam nigdje našao u dd-wrt, može li se negdje vidjeti/postaviti kako da se se spaja, na adsl ili adsl2+?
c-shadow je offline   Reply With Quote