View Single Post
Staro 02.06.2012., 15:31   #792
sinek333
Registered User

Datum registracije: Jun 2012
Pozdrav!
Pokušao sam rootati Motorolu Defy Mini (XT320) postupkom pomoću SuperOneClickRoot-a koji je objašnjen nekoliko postova iznad (Ladybug i LaCy) i nekaj ne štima!! Skinuo sam drivere za 64-bitne windowse (Win7 64 na kompu) sa http://developer.motorola.com/tools/.../?pubid=987654 i sa Deposit Files SuperOneClickv2.3.3-ShortFuse.zip sve uredno instalirao (drivere) i otpakirao SuperOneClick u jedan folder i pokrenuo .exe datoteku, na mobu upalim USB debugging i priključio ga na komp USB-om (nisam ni gasio mobitel a ni uključivao Usb pohranjivanje). U SuperOneClicku klik na Root. Program počne.... radi nešto-svašta do Shell rooting device...Step#7/Wait for device i onda se "smrzne". Napominjem da sam uključio USB debugging. Molim pomagajte jer bi htio staviti par aplikacija na mob ali zbog poznatog problema manjka memorije na mobitelu to ne mogu. Unaprijed hvala. Pokušao sam par puta istu stvar, restartao kompjuter i mobitel ali se ništa nije dogodilo, u Upravitelju datoteka vidim samo sd karticu
sinek333 je offline   Reply With Quote