Citiraj:
Autor sh0kre
Jučer sam kupio htc one x, prešao sa S2, za početak mi se čini ipak malo prevelik, nezgrapad, neugodan za držat (oštri rubovi)... nadalje, stock rom/sense i kompletno cijeli mob radi očajno sporo, misleći kako to neće biti problem pošto sam ga htio odmah rootat i stavit drugi rom, da bi sad naletio na info kako je bootloader zaključan, i kako po otključavanju istoga garancije više nema... krano
Vlasnici One x-a ... što ste vi napravili ?
|
da qoutam sam sebe..
nakon nekoliko dana korištenja na kraju ipak mogu reć da je mob svemirski brod za S2, ekran je stvarno bomba, oštrina, boje, naročito bijela, pa i takve pozadine izgledaju baš wow, ustvari svaki put dok upalim ekran me iznova oduševi

browsanje je napokon postalo zadovoljstvo, što se tice držanja u ruci, na kraju bi rekao da je ugodan, a naročito osjećaj kvalitete pod prstima.. I tak, sve 5, osim baterije. Dok je ekran ugašen troši minimalno, no dok je upaljen nemogu izvuć više od 3 sata...
Što se brzine i fluidnosti tiće, u dosta stvari je i brži... npr. u multimediji, galerija slika, zoomiranje po istima, video, kamera (i napokon prednja kamera koja radi u dovoljnom broju fps-a), browsanje itd. tu stvarno leti... sense launcher koji osim sense widgeta i laga ne nudi ništa, sam zamjenio apexom, radi i fluidnije nego na S2, a konfigurabilnost je odlična.
U budučnosti kad cu stavljat custom rom, morat će biti baziran na senseu, još jedna velika prednost prednost htca rekao bi... sviđa mi se, od locksreena, weather animacija, animacija otključavanja, jako lepo

.. to jednostavno niti jedna custom lockscreen aplikacija nemre ponudit, tu su još i alarmi, telefon, aplikacija notes, i opčenito izlged i ponašanje sučelja... fino...