Tema: KMPlayer
View Single Post
Staro 01.06.2012., 20:06   #4
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
http://www.abload.de/img/kvm6dugp.png

Citiraj:
Autor dokis Pregled postova
Bio nekad veliki fan ovog playera, sve tamo dok mu "navodno" razvoj nije stao na neko
Sto je po tebi tocno u zastoju 'razvoja' ostetilo korisnike? Doista ne vidim sto bi htio (za sada) vise imati od super stabilnog 2.9.3.148? Radi bez problema 32/64 i nema mi sanse biti nasljedjen od icega jos dugo vremena.

Citiraj:
Autor dokis Pregled postova
slika je mnogo blijeđa u odnosu na VLC i MPC-HC, u igri je bio x264.
Konstatiras tek defaultnu razliku postavki izmedju nekolicine playera, u razlicitim postavkama. Barem KVM nudi bateriju podesavanja po zelji korisnika. Druga stvar, KVM + CoreAVC, kod mene daje perfektne rezultate.

Kao i browsere, volim sve playere imati dignute da mogu objektivnije vidjeti zasto i kako. Jedina zelja, koju tko zna kad cemo vidjeti, punokrvni je frame-stepping. VLC ga gura samo u jednom smjeru i autor kaze da ne vidi puno optimizma, a KVM, nazalost, nije bio glasniji po pitanju.

Navodno, navodno je BS player nesto po tome napravio, maneken izgledom, no stabilnost me bas i ne privlaci iz novijeg sjecanja.

Svejedno, zahvaljujem svima koji zele iz rajske 2.9x-ce, ici na novu verziju i javiti nam dojmove. Za sada, zbilja nemam ni jednog razloga napustati 2.9x - ni pod razno.

Citiraj:
Autor W.Digital Pregled postova
Nisam stigao puno isprobavat ali vjerujem da je i dalje ostao vrh, od novina vidim da je dodana 3D funkcija ali za to je očito potreban 3D monitor.
Kad ti bude zgodno, baci koji capture ekrana za Int/Ext decoder i reci mi najvazniji podatak :

Radi li control + page (<>) bez kasnjenja, glatko, kao na 2.9x? Ili uz ruzno kasnjenje, koje je krasilo naknadne beta verzije?

Zapravo, jedna probna verzija koju sam naivno zelio probati je cak imala override na kontrolama

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 01.06.2012. u 20:16. Razlog: zaboravio pitanje pokretacu teme
Visage je offline   Reply With Quote