View Single Post
Staro 31.05.2012., 02:19   #1
kale0s
Registered User

Datum registracije: May 2012
Unhappy Malware attack

Prvo... hvala sto citate ovo i pokusavate pomoci
Eh sad o mom problemu...dakle neki malware mi je iskljucio gotovo sve servise koji su namjesteni na ''automatic'' ukljucujuci i vitalni RPC service sto uzrokuje jako puno problema. E a kad ga idem rucno ukljuciti (RPCs i ostale) dobijem error: access denied, a prijavljen sam kao admin na racunalo sto ce reci da mi je malware nekako oduzeo administratorska prava IAKO sam prijavljen kao admin.
Jos neki primjeri oduzimanja admin. prava..kao npr. ne mogu pogledati properties servisa/servera, ne mogu pogledati external services samo standardne zatim ne mogu nista editirati u private policy, takoder ne mogu vidjeti svojstva kao kod servisa itd itd...i jos jedan simptom je windows explorer browser koji se ne pali znaci kliknes na njega i nista dok ostali browseri chrome i mozilla rade OK.
I System Idle process koji stalno zauzima 100% cpu-a a ne mogu ga iskljuciti preko task.mngera....
A drugi problem je taj sto sam poprilicno siguran da je malware jos aktivan iako sam pokusa sa malwarebytom, 0 bodova instaliro sam mbam ali kad ga hocu pokrenit dobijem runtime error....instaliro sam i Spybot koji mogu pokreniti i on nade maware al nemoze obrisati pokuso sam i sa kasperskim removal toolom i on također nade svasta ali ne moze obrisati i još sam pokusao sa mojim standardim anti virusom AVG-om koji na slow scannu nista ne nade sto ce reci da je ili prelos ili je inficiran....pokuso sam skenirati u safe modu ali ista situacija i isto nemam administratorska prava iako sam admin. Sve u svemu imam posla sa vrlo gadnim virusom pa jel ima neko kakvu ideju koja iskljucuje reinstall windowsa i na sys.restore zaboravite jel je iskljucen.... Hvala
kale0s je offline   Reply With Quote