Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Autor mis
- Unique in-game dog tags
- 10+ unique soldier camos
- Unique weapon camos
zasto me ovo podsjeca na cod
Exclusive Double XP weekends
a za ovakvu podjelu jos nisam cuo
Smradovoi
|
A čuj njima je kao i većini do zarade, oni kojima se to ne sviđa nastavit će igrati bez toga (možda) i nikom ništa, kupit će tu i tamo koji DLC i gotovo, ali vjerujem da će biti puno onih kojima će se ovo svidjeti i koji će možda više zaigrati BF3 nego što su do sad. A to će vjerojatno biti već spomenuti ljubitelji cod serijala. Meni iskreno baš ništa od ovog ne privlači, jedino kaj bi me zanimalo su ovi DLC-ovi. Ipak 4 DLC-a su, i ako će se prodavati po standardnoj cijeni od 15 Eura, to je 60 Eura, a ipak je ovako 50 Eura. Ipak nevjerujem da ću kupiti, jer mi je puno novaca dati odjednom sad za to... A da su smradovi, jesu
Citiraj:
Autor PointDexter
Nisu problem ti kozmetički dodatci, više me brinu ovi Double XP weekends, dodatni assigmentsi i dodatni sadržaji. Vrlo vjerojatno će se ovim dobiti nekakvo OP oružije ili attachment koji će prisiliti ostatak igrača da kupi Premium acc.
"Server queue priority"... 
|
A iskreno to je pretjerivanje i stvarno se pravi velika razlika između igrača, a to nikad nije dobro  Pogotovo ovo što kažeš za nova posebna oružja iz "zadataka" samo za premium
Citiraj:
Autor Red Dwarf
Dakle igram BFBC2 onako čisto iz razbibrige i ok mi ide. To je jedina online igrica koju sam igrao i koja me "zadržala". E sad da pitam : isplati li se dati pare za BF3 ili je BF3 fail isto kao i Vietnam (imam i Vietnam :facepalm: )
|
A evo moje mišljenje je da se isplati. Ja sam ga uzeo odmah sa B2K i igra mi je čisto ok, za razbibrigu i zabavu. E sad kako će biti tebi, i oće li ti se svidjeti ili ne, stvarno neznam.
Zadnje izmijenjeno od: Goranbm. 30.05.2012. u 22:21.
|