View Single Post
Staro 30.05.2012., 15:09   #908
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor cyclone Pregled postova
Bolje da je razriješio Strinića i ostavio Vrsaljka. Vrsaljko je igrač koji može i lijevo i desno u obrani odigrat. Lijevo može i Pranjić, Šimunić pa čak i Ćorluka.
Nažalost, nije ni Vrsaljko briljirao u Dinamu ove sezone, prebalav je, rpeviše oscilacija u igri. Po meni bi bilo bolje da tu poziciju pokriva Ćorluka, jedino onda nastaje problem u obrani, Vida i Šimunić kao stoperi imali su velikih bisera u Dinamu.

Citiraj:
Jedino me strah Buljata, a upitno je i kako će odigrati zadnjeg veznog Dujmović.
Za Buljata se slažem, nema on šta tu tražiti. A Dujmović... Općenito nam je zadnji vezni rak rana od odlaska Nike Kovača. Tu smo tanki, jako odgovorna pozicija za koju nismo našli rješenje, nije ni Vukojević bolji od Dujmovića.

Citiraj:
Ostalo je maksimum koji imamo. Možda jedino da Pletikosa ne brani ali eto, tradicija je na njegovoj strani. Ne prognoziram ništa, samo ne znam kako će izdržati naša "tanka" obrana sa ofanzivcima Španjolske i Italije. Nadam se da ovi prema naprijed mogu zabiti dosta da izvučemo nekakav solidan plasman (čitaj: proći skupinu)
Španjolska daje prostora za igru, bit će sigurno šansi, samo treba zabiti.
Pala je ove godine Barca, a mogla bi i Španjolska, zašto ih ne bi baš mi srušili. I njima obrana ne briljira

Bojim se Irske i Italije, Irce ćemo sigurno podcijenit,a Talijani su u glavama igrača isto ''mušterije''...