Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 29.05.2012., 11:43   #2167
Deathclaw13
Premium

Datum registracije: Oct 2009
ah, svatkome je nesto najgore
i jos ovisnost o itemima i skillovima...
npr netko tko je ranged i bori se protiv elite koji ima invulnerable minions koji stalno okruzuju onog po kojem treba pucat
ili netko tko je melee pa se bori protiv desecrated pa ne smije stajat pokraj njih da ih tuce
sve ima svoje

recimo meni je jedan item samo promjenio gameplay totalno
cizme koje daju +13% movement speed
potpuno druga igra potpuno druge stvari radis, promjeni build, prilagodi, igraj drugacije

ili npr da bi wiz imao ikakvu regeneraciju ako nema iteme za regeneraciju
mora potrosit pasivni i aktivni skill
da bi imao koliko ono 120 hp regeneracije ili koliko vec
e sad da ima par itema koji mu dovoljno regeneriraju hp-a
onda ima druge opcije -otprilike mu se dva skilla otvaraju

ja koristim s wizardom

teleport - fracture
energy armor - force armor
hydra - venom hydra
familiar - sparkflint
magic missile - seeker
arcane orb - tap the source

pasivno
illusionist
glass cannon
galvanizing ward

daje mi da se teleportiram preko zidova kad se borim protiv wall in neprijatelja
kad me netko povuce i lupi proradi illusionist i mogu se opet teleportirati

force armor osigura da mogu prezivit jedan hit i izvest sve to

onda taj fracture stvori te iluzije sto nije tako lose da kad se teleportiras nesto odvlaci paznju, taman da te ne doceka netko drugi i imas sanse da prezivis da ne lupi odma tebe i dokrajci nakon sto si taman pobjegao

hydra mislim da je jasna, postavis ju i ona puca dalje dok ti gledas kako ces prezivit
ovi sto zazidaju ti onda ne smetaju postavis hydru i teleport preko zida

force armor otprilike osigura da mozes prezivit jedan hit od skoro bilo cega
znaci povuce te u act-u 1 zombije koji ima vortex i lupi ili te privuce butcher i lupi dodje ti na isto, prezivio si i imas fore teleportirati se dalje jer te je lupio i imas illusionist

zato ti najveci problem cine mali brzi neprijatelji i ranged, jer jednako te ubije kostur kad te pogodi dva puta s strijelom ko sto te ubije butcher kad te lupi dva puta, a isto tako te ubiju iz drugog udarca i oni mali kojih ima na desetke koji skoce s jednog kraja mape na tebe i lupe te
kao i mortar, ako stojis na mjestu umres od druge bombe mortara, a naravno da ih ispaljuje po 5-6 komada jedan neprijatelj

galvanizing ward i dalje koristim jer iako je to 120 hp-a lijecenja taman uz sve ostalo sto imam mi daje da se borim protiv reflect damage i vampiric
taman da ne ubijes sam sebe tako sto pucas po njima
a imam i rukavice i oklop regeneraciju, tako da ono gledam koliko mi je potrebno

familiar stoji tu jer preferiram oruzje koje brze puca od onog koje ima veci damage
a familiar puca kad i ti pucas tako da mi odgovara
isto tako je i na arcane orb -tap source tako da bi mogao ispaliti ih vise komada jer imam oruzje koje brzo puca, a sta mi znaci sto imam oruzje koje brzo puca ako mogu ispalit dva puta
Deathclaw13 je offline   Reply With Quote