View Single Post
Staro 28.05.2012., 22:41   #1033
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Ne znam kako ta sotver/hardver garancija kod nas funkcionira kada se uzrok kvara ne može otkriti, a ako je uređaj skroz mrtav, teško će otkriti dali je kvar softverske ili hardverske prirode.
pa mogu otkriti da si otkljucao bootloader preko htcdeva (posto cim to napravis udjes u njihovu bazu) i onda reci da je kvar vjerojatno uzrokovan softverski (no dobro, sumnjam da ce to raditi posto HTC ima dobar odnos sa potrosacima - pogotovo kad su novi high end uredjaji u pitanju)...

Citiraj:
Autor sh0kre Pregled postova
Pod lag mislim na trzanje ili trzuckanje prilikom scrolanja kroz homepageove, također u nekim menijima isl. Jednostavno cijelo iskustvo nije niti približno glatko kao na S2 + recimo resurection ics rom i siyah kernel.
kul, ajd jos malo usporedjuj custom kernele i romove koji su imali headstart od godinu dana (posto je S2 izasao prije godinu dana jel), sa mobitelom koji je nov na trzistu i na kojem imas sve stock.

Citiraj:
Autor sh0kre Pregled postova
Nervira me i to što nema menu tipke... Znam da to sve mogu ispravit kojekakvi modovi ali.....
ali sta? instaliraj te modove, kao sto ti nije bio problem instalirati resurection ics + siyah kernel na S2, i nemas problema.
Ordem je offline