Citiraj:
Autor hammer_of_thor
De ti prvo provjeri jesi li ti stvarno dobio One X.
Oštri rubovi? Ako išta baš su rubovi fino zaobljeni, a prijelaz sa ekrana na okvir je neprimjetan.
Ja imam veliku šaku pa mi veličina ni najmanje ne predstavlja problem, štoviše baš je ugodan zadržati.
Laga malo ima, ali samo par sekundi nakon paljenja ekrana, a prilično je i neprimjetan - a objašnjeno je da je to prijelaz sa ove male pete jezgre na quad core. Nakon toga laga uopće nemam.
Bootloader je naravno zaključan, o tome se ovdje već pisalo barem 10 puta, i zasad je samo jedan način otključavanja - HTCDev.
Drugih načina otključavanja će sigurno biti. Kada? Nezna se, no Paul O'Brien je kako kažu vrlo blizu nalaženja riješenja.
Nije istina da garancije više nema kad se otključa, ali je to sivo područje. Garancija je limited a kod nas još nije skroz razjašnjena u slučaju One X.
Treba vidjeti što točno HTC Hrvatska kaže.
Official HTC support se malo pokušava izvući a ukidanje garancije zbog otključavanja je u nekim zemljama nelegalno, tj, kosi se sa zakonom i tamo garancija vrijedi. XDA je prepun informacija i svaki dan sve ih više ima.
|
Paaa poprilično sam siguran da je One x

A i "načipiran" S2 me razmazio po pitanju više stvari no ajde...
Rubovi nisu oštri da režu prste, ali kad primim jednog pa drugog, sa S2 je osjećaj ko da ništa ne držim u ruci, nekako sitan, mekan, kompaktan... također imam dost velku šapu... Al valjda ću se naviknut.
Ekran je super, boje, rezolucija... crna prema i očekivanju kaska, ali tog sam bio svjestan.
Na laganje i trzuckanje sam jako osjetljiv i ono je dosta primjetno... toga sam također bio svjestan ali ne i sa ovim oko garancije. Čitaj; druge minute nakon posjedovanja uređaja sam htio stavit custom rom, za početak revolution HD pa nadalje, no sada nemam pojma... S2 me u ovih godinu dana uvjerio u životinjsku izdržljivost... Za htc nebi dao ruku u vatru, između ostalog zato što mi se desire (hardwerski) kvario više puta... pa garanciju svakako nebi htio izgubit...
Citiraj:
Autor Juice
Garancija na software se gubi, na hardwareu ostaje(ali u slučaju da je gardverski kvar uzrokovan zbog softwarea garancija ne vrijedi).
|
Je čuo sam to, a sdruge strane je netko rekao da je provjerio u servisu i kako se gubi na oboje... Pa ti budi pametan