Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 28.05.2012., 20:19   #2146
Deathclaw13
Premium

Datum registracije: Oct 2009
snalaze se super
ovaj prvi tuce ko blesav i skoro pa radi damage ko seven sided strike, nisam bas ulazio u zesce proucavanje i sve to
ali ugl tako kako sam stavio s tim prvim mos mlatiti single target poprilicno dobro, a nije ni da steka za vise njih jer ima onaj blow koji lupi na kraju tog serijala udaraca
ovaj drugi je za mase (nije ni da ga nemos lupit kad se boris s jednom metom posto ih uspori i smanji damage)
najjaca stvar je sto oba skilla strasno brzo donose spirit pa si otprilike stalno prepun (otprilike mozes konstantno lupat mantru da ti se pali svake 3 sekunde a mantra daje dodatni bonus taman za to vrijeme), imas dva skilla koji ti donose spirit
umjesto da imas npr jedan koji ti donosi kojim lupas po jednom liku i onda koristis npr round kick koji trosi spirit za mase
ovo je puno bolje
edit:
iz ovog builda koji sam ja stavio bi mijenjao blinding flash ako mi se svidja nesto drugo, npr serenity bi koristio umjesto toga kod bossa npr, azmodan npr, sta ce mi blind ako to ovaj nece dozivit, a serenity mi taman da da aktiviram kad treba malo dati se u bijeg - ili dok se ceka da prodje cooldown na healing skill-u
Deathclaw13 je offline   Reply With Quote