View Single Post
Staro 27.05.2012., 21:53   #3343
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor mighty Pregled postova
stvar je u tome što sam ovaj player platio pa ga onda želim i koristiti jer stvarno zadovoljava sve moje potrebe, pa i više od toga. problem nije bio prisutan sve do prelaska na ovaj rom. također bih isključio nedostatak memorije, jer je više od 40 mb slobodno kad je player upaljen.
Ma dobro, ideja je bila da se vidi jel do programa ili memory menagementa od Androida. Svejedno, pogledaj na XDA looppy smoothines skriptu i ubaci je za taj app. Sve je objašnjeno u tom topicu na XDA.
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Ne znam, meni evo radi sve u najboljem redu. Zvuk je tiši nego na stocku ali vrlo upotrebljiv, ipak sam ja grunuo gore audio patch i žrtvovao speakerphone jer mi ne treba. Vidim da je u pripremi i 7.2RC2 od ThePoisona. Ovaj genokolar kernel je isto odličan, baterija se puno sporije prazni na WiFiju i 3G-u što mi je bitno. Još ću malo testirat, trebam grunut gore i Supercharger.
Ne znam zašto je to sad kod cure problem. Ne bi ja išao od nule sve raditi da sam mogao maknuti defoltni gmail account, no Android to neda bez factory reseta.

Sad sam skinuo Honeycomb 3.3 sa onog talijanskog foruma pa ćemo probati to. Iako je i novi KANG izašao koliko sam vidio prije nekih mjesec dana. Zapravo više nisam nit ziher koji je gore kod nje KANG na telefonu.