Pozdrav svima. Od nedavno imam problem sa svojom E52 koja je skoro 2 god besprijekorno radila. Nadam se da ćete mi uspjet pomoć.
Imam sličan problem kao sinka3, ne mogu se spojiti preko wlan-a.
skoro 2 god mi je radilo, uvijek me prije spajanja pitao preko čega se želim spojiti, ako sam u dometu wlan mreže, prvu ju ponudi, ali mogla sam birat nju ili gprs i sve super radilo.
Sad prije cca 10-ak dana odaberem wlan, i počne otvarat, ali izbaci poruku "Nevaljano ima poslužitelja". U statusu je wlan poznat, signal 100%, status SPOJEN i gore je prikazana ona oznaka wlana, one kockice kao da je na mreži, ali stranice mi ne otvara. Već se 2 tj spajam preko gprs-a ali to mi je sporije, a i zašto bi to plaćala ako ne moram.
Probala sam nekoliko puta brisati wlan, ponovo ga učitat, upisat lozinku, ali ništa, opet isto. Spojen, poznat, signal 100%, ali ne otvara stranice, ostaje bijelo i piše "Nevaljano ime poslužitelja". Na drugim mobitelima radi najnormalnije. Jel postoji neki način da to riješim bez master reseta? Imam dosta toga na mobitelu, pa ne bi da nešto izgubim dok prčkam ili prebacujem...
Molim vas bilo kakve savjete.