Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 27.05.2012., 04:33   #2108
d4rk_ch1ld
Premium
Moj komp

d4rk_ch1ld's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Prijatelju, probaj igrati sa Barbarom.. O nekoj setnji hellom mozes sanjati.. Lik najgori od svih koji postoje.. Igram 3 act hella, nijedan posten ithem nisam dobio. Izgubio sam milijun zivota, niti mogu poslati "zivotinje" da obave posao, niti mogu ispucat milijun damagea magije.. Moram prici svakom enemiju koji me zatuce arcane powerom u 2s (15k lifea uz resistance preko 300) ili shielded enemijima koji su imuni na sav moj damage!!

Nisi ti jedini koji se igra u hellu sa DH.. DH je mocan prestrasno kao i wizardi..
Vama ce tek, mozda postati inferno zahtjevan dok ga ja sa barbarom necu ni probati igrati.

Evo covjek je sve rekao.. Nista ne treba dodat. Apsolutno tocno.. Igram na kartu da cu enemija ubiti odmah u par sekundi, ako ga ne ubijem bježim po mapi 30min dok mi se ne napuni energija..

@Interpol s obzirom da ne posjecujes AH, kladim se da ne igras sa barbarom!!
Dok sam igrao betu barbar je jedini lik s kojim sam umro, ok nisam znao ni di mi je potion ali opet jedini s kojim sam umro. Ali nije možda u barbaru problem nego u opremi i stilu igre ja recimo na wizardu još od nightmare imam preko 20k HP, a rekao bi da tebi treba možda i duplo.
Wizard mi je na hellu postao težak na elitnim skupinama sam umirao po par puta, samo sam najlakše kombinacije mogao potamaniti bez smrti. Onda sam totalno promijenio build i nabavio nešto bolje opreme i sad uglavnom čistim bez problema.
Wizard je bio OP jer su ljudi našli mjesta za exploit određenih skillova, ali da bi ti skillovi radili trebao je specijalan gear i ljudi su trošili milijune golda i farmali(craftali) iteme i onda je blizz nerfao skillove Nemam pojma kako je drugima, ali nema više šetnje po infernu.