Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 26.05.2012., 16:47   #2100
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Ne razumijem kako se nekome da kupovati iteme. Gdje je tu zanimljivost? Evo na hellu sam s
DH bez problema prolazim, niti kupio niti prodao ijedan item. Kada se dobije neka stvar to je pravo veselje a ne ovako, farmaš gold i sve kupiš. Još samo kad počnu kupovati za pravi novac, to je dno dna.
Daleko od toga da svatko ima svoje i ja to poštujem ali hvaliti se da si kupio item koji je netko drugi pronašao, mislim ono. Neka mi netko ne zamjeri
Prijatelju, probaj igrati sa Barbarom.. O nekoj setnji hellom mozes sanjati.. Lik najgori od svih koji postoje.. Igram 3 act hella, nijedan posten ithem nisam dobio. Izgubio sam milijun zivota, niti mogu poslati "zivotinje" da obave posao, niti mogu ispucat milijun damagea magije.. Moram prici svakom enemiju koji me zatuce arcane powerom u 2s (15k lifea uz resistance preko 300) ili shielded enemijima koji su imuni na sav moj damage!!

Nisi ti jedini koji se igra u hellu sa DH.. DH je mocan prestrasno kao i wizardi..
Vama ce tek, mozda postati inferno zahtjevan dok ga ja sa barbarom necu ni probati igrati.

Citiraj:
Autor Viperus Pregled postova
Kao barbarian možete
a) stackati beskrajno puno armora i samo spammati revenge dok vi ili oni ne umru
b) skupiti max attack speed i damage i nadati se da je vaših 4+3 sec stuna + 5 sec ignore paina dovoljno za poklati sve elite na mapi.

Sve u svemu, barbariana možete igrati samo solo na infernu zato što se sa više igrača poveča hp neprijatelja. I glavna stvar, nije zabavno igrati ga uopće.
Evo covjek je sve rekao.. Nista ne treba dodat. Apsolutno tocno.. Igram na kartu da cu enemija ubiti odmah u par sekundi, ako ga ne ubijem bježim po mapi 30min dok mi se ne napuni energija..

@Interpol s obzirom da ne posjecujes AH, kladim se da ne igras sa barbarom!!

Zadnje izmijenjeno od: dean225. 26.05.2012. u 17:30.
dean225 je offline   Reply With Quote