View Single Post
Staro 26.05.2012., 15:40   #42
mann
Premium

mann's Avatar

Datum registracije: May 2004
Nema tog softwarea koji sam ja kupio a da ga nisam prije koristio cca godinu dana crackanog. U ovome trenu mogu reci da na kompu imam 99% legalnog softwarea, jedan alat testiram (imam crackan).

Masa softwarea se da kupiti povoljno, OEM lic sa novim racunalima su tu naravno obavezne. Cak i ta licenca je podosta "transferabilna" jer kod kupnje novih djelova racunala microsoft ce vam telefonski opet aktivirati licencu. Naravno, vi cete reci da ste zamjenili pokvareni disk ili slicno. Office takodjer imam preko home use programa, mada tko nema te prilike uvijek moze sa novim racunalom nabaviti OEM office isto za "prihvatljivu" cijenu.

Sto se tice linuxa u bilo kojoj kombinaciji a da uz to nije ukljucen enterprise support mi je smijesan. Uz to mnogi LOB alati pisani su za Win okruzenje, nisu to samo office i outlook. Masa je to ulaganja a nakraju se zavrsi na borbi sa vjetrenjacama.

P.s. Zasto stavljati novi Exchange kada stari radi, to necu ni komentirati. I 98-ice su radile pa smo danas svi na 7-icama...
mann je offline