View Single Post
Staro 26.05.2012., 12:05   #6529
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova

goranbm kaže...
Odem ja sad lijepo na ovaj server : http://battlelog.battlefield.com/bf3...M-Canals-only/

I sa scorom 7-11 nakon, ispiše se na ekranu da sam sljedeće za kick. Koristio sam shotgun kao i mnogo drugih (nije zabranjena) i pitam na chatu zašto sam sljedeći za kick (na engleskom) i javi mi se nekoliko igrača na hrvatskom svi me lijepo izvrijeđaše, ja malo uzvratim, i počne me Admin ubijat, jedno 4 ili 5 puta i ispiše mi na ekranu (prosto, nije za maloljetnike) - tvoja mama odlično puši .... I sad se ja pitam što mora se dogodit ljudima da bi se tako nešto dogodilo i kakva to mora biti nezrela i glupa osoba

A da ne spominjem da u životu nisam ni pogledao na neki čit ili slično nešto, a kamoli koristio. Mislim da se i to po mojim partijama i scoreu vidi .....

Xulos (ja)
Drugi put kad nekom ides govoriti da necija mama ima tvoj broj mobitela ili tako nesto i privatno te se upozori i ti nastavis, budi sretan sto nisi dobio permaban a ne samo kick Nemoj se pravit glup jer vjerujem da to nisi Svi su na server pozvani i dobrodosli, gluposti i vrijedanje nije, ako krenes s bezobrazlukom bezobrazluk ces i dobiti u najblazem slucaju kick pa ban.

Prvo je bio 7-11, sad je score 7-15. Sreca pa nema neki drugi forum bilo bi 7-40. Lijepo sam ti rekao i ti nastavljas opet, sad si dosao ovdje isto trkeljat po forumu i blatit nas ? How yes no...
Lijepo si to napisao, svaka ti cast. Ja se ispricavam ako sam uvrijedio tvoj server, ili ciji vec bio. I svaka cast na adminima koje imate isto tako. Zao mi je samo kaj nisam nisam uzeo lijepi SS one psovke koja mi je bila napisana preko ekrana.Inace provokacije su pocele od strane dva lika, bili oni admini ili ne, ja ne znam. Njihove rijeci nisu bile nimalo lijepe, a neporicem da i one koje sam uzvratio. A ja se nesjecam da me itko upozorio ili opomenuo. Ali onda nakon toga, ako sam vec nesto lose napravio, kao i pravi profesionalci kickate me ilibanate ili vec sta. Ali ne vi se nad menom izivljavate,bezveze me ubijate i castite psovkama preko cijelog ekrana.

A i onda si mogao c/p i post sa buga, koji je napisao neki lik odmah ispod mene:

Hahhahaha citam ovo tvoje i rekoh odoh probati,imao sam score 12 killova 5 krepo(ma nis posebno),kikne me rođak uz obrazlozenje koristim bugirani AN94 hahahaah,do jaja!

LP.

Zadnje izmijenjeno od: Goranbm. 26.05.2012. u 12:35.
Goranbm je offline   Reply With Quote