26.05.2012., 11:12
|
|
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor Goranbm
Hehehe, a tako ti je to. Ako si malo bolji odmah te ljudi banaju i optuzuju da si citer. A pazi kaj se meni dogodilo nedavno. Odem na neki server Leteci medvjedici ili tako nesto. I igra se TDM na kanalima. Igram negdje 10 minuta (7-15 score,u donjoj polovici svog tima) i lik me pocne castiti svakakvim lijepim rijecima preko chata i optuzivati da sam citer. I ajd ja reko neki kreten se nasao, boli me briga. Kad odjednom Killed by Admin. Nisam igrao ni 10 sekundi,opet killed by admin, i tako me lik izubijaojedno 5-6 puta, i odjednom mi napise onako socnu psovku vezano za mamu i neke stvari na dnu ekrana. Sto je najgore lik je bio neki nas ili tu sa ovih prostora, jer mi je sve pisao po naski. Stvarno nije normalno kakih ljudi ima...
|
Cuj me sad frajeru, da ne kazem nesto gore jel mi stvarno ides na zivce. Blatis nas po bugovom forumu, ovdje neces. Usto sjetio si se postat nesto sto se dogodilo prije 3 tjedna al bitno da si okacio tamo u roku odmah , a svoju stranu price nisi napisao?
No . da c/p s onog foruma
goranbm kaže...
Odem ja sad lijepo na ovaj server : http://battlelog.battlefield.com/bf3...M-Canals-only/
I sa scorom 7-11 nakon, ispiše se na ekranu da sam sljedeće za kick. Koristio sam shotgun kao i mnogo drugih (nije zabranjena) i pitam na chatu zašto sam sljedeći za kick (na engleskom) i javi mi se nekoliko igrača na hrvatskom svi me lijepo izvrijeđaše, ja malo uzvratim, i počne me Admin ubijat, jedno 4 ili 5 puta i ispiše mi na ekranu (prosto, nije za maloljetnike) - tvoja mama odlično puši .... I sad se ja pitam što mora se dogodit ljudima da bi se tako nešto dogodilo i kakva to mora biti nezrela i glupa osoba 
A da ne spominjem da u životu nisam ni pogledao na neki čit ili slično nešto, a kamoli koristio. Mislim da se i to po mojim partijama i scoreu vidi .....
Xulos (ja)
Drugi put kad nekom ides govoriti da necija mama ima tvoj broj mobitela ili tako nesto i privatno te se upozori i ti nastavis, budi sretan sto nisi dobio permaban a ne samo kick Nemoj se pravit glup jer vjerujem da to nisi Svi su na server pozvani i dobrodosli, gluposti i vrijedanje nije, ako krenes s bezobrazlukom bezobrazluk ces i dobiti u najblazem slucaju kick pa ban.
Prvo je bio 7-11, sad je score 7-15. Sreca pa nema neki drugi forum bilo bi 7-40. Lijepo sam ti rekao i ti nastavljas opet, sad si dosao ovdje isto trkeljat po forumu i blatit nas ? How yes no...
Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 26.05.2012. u 11:22.
|
|
|