Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 26.05.2012., 09:20   #2094
Viperus
Premium
Moj komp

Viperus's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Već imam neki svoj setup skilova koji mi je donio da me ni jednom nisu ubili ni na act I ni na act II u nightmareu, bossovi su lagani a ne ostave niš, zato ja prođem svaki kutak mape u nadi za što većom gamadi
Javi se kad dođeš na Inferno XD

Kao barbarian možete
a) stackati beskrajno puno armora i samo spammati revenge dok vi ili oni ne umru
b) skupiti max attack speed i damage i nadati se da je vaših 4+3 sec stuna + 5 sec ignore paina dovoljno za poklati sve elite na mapi.

Sve u svemu, barbariana možete igrati samo solo na infernu zato što se sa više igrača poveča hp neprijatelja. I glavna stvar, nije zabavno igrati ga uopće.

Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Ja mislim da će se crafter isplatiti nakon gearanja maina/alta, da s njima na infernu možeš feedati upgrade blacksmitha/jewelera na level 10, ali prije opremanja inferno likova je bacanje novca u vjetar.
U potpunosti si u pravu, kad krečeš sa 2. likom par puta craftaš iteme dok ne dobiješ ono što ti treba i ispred drugih igrača si. Ja sam baš neki dan tako kao huntress igrao sa 8lvla višim ljudima (22 vs 30) i imao sam više hp-a neg barb i više damagea nego wizard.

A trik sa šefovima je da dođete na lvl 60, odete na inferno, ubijete 5x elite da dobijete 5 stackova valor buffa (5x15% magic i gold find) i onda vam šef dropa milinu, žutih kolko očete)
Viperus je offline   Reply With Quote