Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 25.05.2012., 20:08   #2090
Hellhound
Registered User
Moj komp

Hellhound's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Sam sebi u usta skačeš. Prvo je isto ako drop (iteme i sl.) dobiješ ili ga kupiš. A sad nije isto ako ga "kupiš" za pare (koje si zaradio u igri igranjem ili koje si zaradio na poslu / ili dobio).

Hoćeš li nam, molim te, povući paralelu između : itema dobivenih igranjem i kupovanjem istih i novčića zlata dobivenih igranjem ili kupovanjem istih (za novac). Baš me zanima
Pa normalno da nije isto kupit goldom ili eurima no...sta sve moram pisat
Zato ja ni necu kupovat na rmah jer onda iskljucujes ono da si 'zaradio taj item'.Tj zaradio jesi u 'real life' ali voden tom idejom mos isto tak iskesirat za lika lvl 60 s set opremom i predenim infernom.Ali onda nema smisla igranje aka igranja uopce nema.A koji je smisao igre ako ju ne igras.E a gold moram zaradit.Gold ah je sredina izmedu molitve random drop bogovimai totalne gluposti kupnje cijelog lika.

Citiraj:
Autor Interpol Pregled postova
Tebi se možda igra vrti oko AH, meni ne. I ne isključujem mogućnost da ću pojest govno kad dođem do hell/inferna

A ti si u D2 kupovao opremu kod trgovaca?

Ljudska priroda je ić linijom manjeg otpora, a AH je točno to. Gle luksuza, fino si kupiš točno što ti treba i tako umjetno preskočiš nekoliko razina razvoja lika. Zakon! Otprilike kao što su zakon i traineri i cheat kodovi.

I AH i stalna veza na internet su tu isključivo zbog profita, a ne zbog igrivosti. S obzirom da je tu, naravno da će ljudi u šoping, ali daj imaj malo obraza pa se nemoj tu hvalit kako imaš super turbo ekskluzivne iteme. Otprilike kao da se ideš hvalit kako si zbario samo takvu pi*** u bordelu
Pa normalno da nisam kupovao jer su prodavali smece.Sto je vidis preko ah eto rjeseno.
Ima razlike izmedu linije manjeg otpora i racionalnog koristenja onoga sto igra nudi.
Opet kazem nemos kupit taj bajni inferno item ako nisi ispunio sljedece kriterije:-dosao na lvl 60
- zaradio pare da ga kupis
Sto ces morat napraviti igrajuci...poduze vrijeme.
Ja se ne hvalim,dosta mi je sto ja gustam ali zasto se nebih hvalio ja sam te predmete zaradio.Vama izgleda neide u glavu ta transformacija golda u iteme.Neznam jel vi mislite da je ah crveni kriz pa da dijele iteme.Ono dode barb kme nemogu inferno soloat azmodana pa neko dode i kaze evo ti sinko 1000 dps onehander....
Necu se ja osjecat lose sto vi neshvacate/neprihvacate neke stvari.
A ova 'metafora' s bordelom opet sluzi onom sto hocu rec.
Da bi dobio p..ke opet moras platit nedaju zabadava jel.

Al cemu ja to sve bezveze pisem kad su ljudi da kazem fanaticni u svojim uvjerenjima.Netko tko ima godine igranja kao hardkor,oldskuul,ja nosim samo sto ulovim i oderem gejmer tesko da ce promjenit svoj stav.

I normalno da je blizzard ciljao da zaradi s ah.Tko jos to nekuzi.Kompanija je kompanija postoji da zaradi novac a ne da pojedincima kroji igre po mjeri.A i rekao sam da igra ima problema, npr. meni je puno veci problem suluda randomizacija itema pa cak i itema specificnih za klasu,legendarni koji su losiji od svog plavog brata blizanca,pa donedavno wizard,dh i monk 'cheat'....
Treba najbolje iskoristit dobiveno.
Samo neznam sto cete radit s tim metrickim tonama golda koje cete navuc kad necete imat goldsink.Blacksmith?Jeweler? lol
Hellhound je offline   Reply With Quote