View Single Post
Staro 25.05.2012., 15:57   #998
marko_zg
Premium
Moj komp

marko_zg's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor raliSHA Pregled postova
Nego, neznam točno gdje da pitam pa ću ovdje...razmišljam si kupiti neku veću microSD karticu za moj evo...pa me zanima ako imate kakve prijedloge, razlišljao sam o 16 ili 32 Gb class 10 karticama pa me zanima imate li kakav prijedlog i preporuku...ima li kakvih problema s radom (sjećam se da neki mobiteli nisu dobro reagirali na class 10 kartice), te ono najbitnije, koji je postupak mijenjanja kartice....formatirati je na kompu (i u kojem formatu) ili je mob formatira? Je li dovoljno samo c/p sve sa stare na novu ili je potrebno nanovo instalirati aplikacije koje dio podataka stavljaju na karticu? Ili je čak moguće nekako image prebacit na novu?

Ja koristim 16Gb class 10 na svom sensationu i nikakvih problema ne pravi kartica tako da niti tebi na evo-u nece praviti probleme. Ma da mislim da bi i class 6 jednako dobro radila posao ali je kopiranje na nju dosta sporije.

A za vas koji koristite auto brightness probajte staviti na manual. Navodno manje struje trosi ekran kada nije na auto. Tako barem tvrdi dosta njih na xda a ja nisam probao jer ga uvijek drzim na manual od prvog dana a isto je tako i sa dhd-om bilo.
marko_zg je offline