View Single Post
Staro 25.05.2012., 12:55   #994
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor s.u.l.e.l.u.s Pregled postova
Kod mene je baterija cca 15h(od jutra do naveče),Uz konstantno čačkanje,wifi cijelo vrijeme on,3g isključen,cca 30ak poziva,i plus ono kako fora,daj da vidim.....
Sa ekranom sam oduševljen,aparat također,evo jedna random slika(default opcije,nije hdr)

još mi se ruk zatresla malo pa je sllika ispala dof.
Večeras ću isprobati kameru u dosta velikoj buci,pod plavim led svijetlom sa puno strobova i sl. pa uploadam i to...

Makro ti je super ispao
Ja se još nisam pozabavio fotografijama (osim onim instantnim "brzo izvadi i uslikaj), ali i detaljnija zabava sa boljim fotografiranjem će doći na red

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Sulelus i hammer: koliko vam je ekran bio aktivan u tih 15+h koristenja? U satima, ne postocima.
3h50min

Citiraj:
Autor s.u.l.e.l.u.s Pregled postova
cca 12h meni,na auto brightness.Dali ima koji app da mi točno mjeri,pa postam točno u vremenu kolko ispadne?

Ne treba ti app, to možeš vidjeti pod settings - power - battery use - tap na screen i tamo ti piše.
(koristim engleski menu jer sam navikao na njega a i hrvatski menu na Androidu mi je odvratan i ništa se ne snalazim )

Makar nisam siguran dali to broji od zadnjeg punjenja do 100% ili od zadnjeg paljenja mobitela.