View Single Post
Staro 25.05.2012., 12:07   #218
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Teo Pregled postova
Baš ih i ja sada gledam, čine mi se dobre prema ovom reviewu ispod...
Ima li ih itko na forumu, kakav je zvuk i mikrofon?
Ipak sam ih uzeo prije kojih tjedan dana. Nažalost u igrama ih još nisam probao, a za svaku drugu uporabu mogu jedino reći da su dobre (nemam baš istančan osjet sluha) Slušao sam malo glazbu i razlika spram Philipsa od 120 kuna su nebo i zemlja. Mikrofon je prema mišljenju ljudi sa TS-a dobar, i odmah su primjetili razliku od prijašnjeg mikrofona koji sam koristio (neki logitechov).
Headset je vrlo udoban, pokrije cijelo uho, plastika ne žulja tjeme, samo još ćemo vidjeti koliko će se glava grijati po ljeti Sustav za kontrolu glasnoće i mutea mica je vrlo praktično, samo se treba malo naviknuti.
Kabel je malo prekratak (mislim da je 2 metra) i na krajevima kod chincheva mi se čini malo nesiguran, nema zaštitu od savijanja i mislim da ću morat paziti kod čupanja sluški iz kompa.
Headset ima "feature" da se slušalice zakreću do 90 stupnjeva unazad. Iskreno ne vidim smisao toga i samo povećava mogućnost da se nešto mehanički pokvari.
Još jedna stvar što mi smeta je da se mikrofon može podignuti samo okomito, što ga naspretno naslanja na slušalice i ako ga zaboraviš muteati vjerojatno proizvodi buku u kanalu.
Sve u svemu, jako sam zadovoljan i mislim da nema puno dvojbe kod kupnje headseta u ovom cjenovno rangu.