View Single Post
Staro 25.05.2012., 11:20   #3574
DarkGuard
Registered User

Datum registracije: Feb 2011
Citiraj:
Autor Ladybug Pregled postova
Haha. Jebeno.

Carinici plijene robu kupljenu preko interneta!

Sve to rade ista 14-godišnja djeca iz Kine, sam ovisi iz koje tvornice. Intelektualno vlasništvo my ass.

Dionice i trademarkovi su najveće zlo ovog svijeta i zato propadamo moralno, financijski i socijalno.
Definitvno!
Kako me iznerviraju ovakvi članci. Ma odkuda im samo pravo tako moralizirati?! A to što carina meni zaračuna previše carinskih troškova, to što Hp ne izdaje račune za naplaćene usluge (podnošenje paketa na carinski pregled) i poštarine, ležarine i slično!
Već se mjesecima s njima borim da ako mi naplate usluge i ja im uredno platim, da mi MORAJU izdati račun za te naplaćene usluge. A službeni odgovor (dakle u teoriji i na papiru) je; da, moramo. U praksi, odnosno pošti; ali mi to ne radimo..!? Molim?... Nakon mog inzistiranja uz ogrooooomno negodovanje počeli su ispisivati račun za te naplaćene usluge uz objašnjenje da oni to ne rade i da bih, eto jednostavno to trebao platiti bez objašnjenja na lijepe oči! Ma jel, ajde molim te...
Treba ih sve tužiti i svaki puta prijaviti i reagirati za neizdani račun za naplaćene usluge.. Možda bi onda postali manje nadobudni.. Licemjerstva neviđenog. ma fuj..
DarkGuard je offline   Reply With Quote