Hvala
Dakle, sat je brutala

Kuciste od celika promjera 42mm bas djeluje mocno i kvalitetno, a tu je i safirno staklo.
Za skuziti kako se koriste sve funkcije ipak treba pogledati u upute (ovo mi je btw. bilo prvo citanje uputa za neku stvar nakon barem 10 godina

)
Glavna stvar je sa sredisnjim kotacicem i njegovim izvlacenjem na nekoliko pozicija, a zatim pritiskanje botuna B (gornji) i A (donji) za stopericu, alarm itd.
Kazaljke su visenamjenske. Lijeva mala pokazuje vrijeme u AM/PM formatu. To nisam ni skuzio odmah jer mi je sat zapravo bio namjesten na jutarnje sate

Da bi se okrenula kazaljaka sata na tocno vrijeme treba malo vise vremena jer se kazaljka koja pokazuje minute namjesta klik po klik, dakle tocno u minutu
Desna mala kazaljka ima trostruku funkciju. Pokazuje dane u tjednu, level koliko je baterija puna i minute za stopericu.
Donja mala je za vremenske zone tj. razlicite gradove. Atomski sat za stari kontinent je negdje u Njemackoj i bas je fora kad okreces tu sitnu kazaljku, a velike se samo usklade sa odabranim gradom
Narukvica mi je ipak velika pa ce morati na rezanje, tako da nemam sliku sata na ruci, ali sam jednu opalio sa mobitelom.
Ako nekoga jos nesto zanima neka slobodno pita.
http://www.pohrani.com/f/9/bH/4pgaS7...524224442s.jpg