Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 25.04.2005., 15:35   #2608
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking opet bume jeli,opet bume piliiii

: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts :

eh,eh, mam sam na dijeti , bar dok mu placa ne sjedne na racun...hijaooooooo..dosla cica na kolica... to bu i ujedno veelika prilika da privabimo natrag naseg dragog Pa... oovaaaj...shamana lvl488, da nas se udostoji na par sati i oladi preumorni picek i telefonsku zicu.....

a ja se bum raspital kad je lova pri Kendi, tak da ga odma na parkingu zarobimo i otpelamo k Streki....

huh, znaci , moze se po nekakvoj bari palamuditi, a stare zderonje , ko hebe, ha? mislim da se to nebu ispralo samo sa 2-3 porcije ......

btw, denes me je Babica zvala na pomirbu, naime Keti je otisla, a prije toga je stela Baku i mene zavaditi.. i to na najjednostavniji nacin: precula je moju narudzbu za klopu i ja sam grickal cackalice pol vure i presel.. i tak 2x!!!!

dok je Baka skuzila, nekog od Zderonja il simpatizera nazicala moj broj moba.. da bi me danas se docepala i napisala ispricnicu u vidu 2 becka od cca fi 25cm, brda pomfria i zdele zelene.....
i suzu je pustila kak je bila zalosna kaj me nema....

ah, tak i tak vec mi je bila pocela falit njena kuhnja, pa sem se vec tak i tak spremal nazaj! ovak... jos je i mukte bile....(sad kuzim Cajca koji mu je gust .. jos kad je klopa mukteee!!!)

da se vrnem na temu..... krivca bume samo razapinjali svaku vuru po zderonjama dok se sam ne prijavi.....

a OSZ zna,vidi i cuje sve.......

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote