View Single Post
Staro 24.05.2012., 17:29   #15
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
@Jelc, Radim u jednom od ministarstava (a mislim da je tako za sva ministarstva) i u pravu si, zaposlenici imaju mogućnost kupiti puni Office paket za 9$ (i kupio sam), no problem je u tome što 99% zaposlenika uopće nije upoznato s tom da tako kažem povlasticom,...
Ovo za poduzetnike si 100% u pravu, na žalost je tako (to sam previdio u svom prethodnom razmišljanju)

@syss, nemreš u ministarstvima raubati isti SW 20-est godina jer npr. kada su nama u firmi promijenili Exchange server na verziju 2010, sva računala koja su još bila pod Office 2003 se nisu mogla normalno sinkronizirati s Exhangeom i onda su uslijedile kupnje novih licenci,... i tako svakih par godina tako da dugoročno gledajući to definitivno nije isplativo no očito ili neko ima osobne interese ili nikog nije briga

Kaj se tiče cijene windowsa kod nas i u americi, nedavno sam imao prilike vidjeti lap na kojem su bili instalirani w7 na crnjaka i MS je u dijaloškom okviru uz obavijest da je pronašao nelicencirani SW ponudio i mogućnost kupnje nove licence prek web-a za 105$,... sam kaj lik čiji je bio lap nije to probao iskoristiti nego je otišao u dućan i kupio w7 za 1k+ kuna,…

Zadnje izmijenjeno od: bertone. 24.05.2012. u 17:34.
bertone je offline