Vidi jel ti uključen DHT, van toga ne bi trebalo bit nekih razlika u odnosu na "obične" torrent linkove.
Moš i provjerit kompatibilnost klijenta sa TPBom, znam da je bilo nekih verzija koje nisu radile... Iako iskreno van san tih svih tih događanja pomalo, ne posjećujem javne klijente...
Glede savjeta šta dalje, moj savjet svakome ko skine više od, da karikiram
"2 stvari mjesečno" je da se pozabavi sa privatnim trackerima. Nisu privatnjaci takav bauk, ne treba bit top uploder, imat seedbox, seedat sa 5 računala, znat svih 453. napamet usred noći i sl. Dosta je samo poštivat neka osnova pravila i koristit će ih bez problema dugo i sretno.
Javni trackeri su sve nekvalitetniji i sve ih je manje i sve to skupa je odavno prestalo imat smisla za bilo koga osin ovih ljudi šta stvarno godišnje skinut 4, 5 stvari...
Godinama sam samo na privatnima (najstarijem accountu ima biće 6,7 godina), iman kolekciju od par trackera s kojima sam pokrio sve ono šta me zanima i neman nikakvih problema, koristim ih kao šta korisim INA benzinsku, dođem, nađem, skinem, gledam/igram/instaliram, samo jeftinije u odnosu na INU