Citiraj:
Autor coconut
Problem ti je Tele2 jer imaju koma mobilni internet. A drugu SIM karticu nisi ni morao stavljati kad ti je mob brandiran na teletinu. Normalno da neće šljakati.
|
Ma nije do TELE2. Na istom mjestu probao, stari Huawei radi na 3G mreži bez problema, dok ovaj neće niti upaliti mobilni net.
A za drugu karticu sam mislio na to da sam stavio drugu TELE2 karticu (s obzirom da sam svoju rezao kod pokušaja da to isto proradi na Ifonu), pa da ne bi bilo da je moja SIM kartica kriva.
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica
@Vuco
U zagrebu nemaš neta?
To mi je malo čudno. Jesi li si isproba sa drugim nekim uređajem spojiti se na net?
|
Uopće se ne pali EDGE ili 3G. Sve ostalo radi super.
Probao jučer sa starim Huaweiem i curinom karticom (sve kombinacije mobitela i SIM kartica). Na Huaweiu sve radi odlično (moja i curina kartica), a na Samsungu ništa (moja i curina kartica).
Kao da negdje nije omogućen data promet. A u opcijama sam 100% siguran da je sve ok. Nije mi prvi Android...
Čini se meni da je to do mobitela problem. Pa našao bi na netu barem sličan problem da je do softvera, ima tih mobitela dosta u HR.
Još mi jedino preostaje update preko ODIN-a na najnoviji softver, 2.3.6. KIES nedaje ništa novoga...