Da postoji na forumu stisnuo bi like renduli. Svakih par dana se nađe netko tko uz male prepravke "kopi pejsta" zadnji post u temi, uz nezaobilazno "quotanje" kokosa. Frend je imao neku cherry tipkovnjaču (možda ju i još koristi, ne bih se čudio) još iz doba prvih pentiuma 4, sa njemački layoutom, jer je komp skupa sa periferijom uzeo u švabiji za prilično velike novce ako se ne varam. Moram priznat da tipkanje po toj cherry (i dok je bila nova) mi nije ostavljalo nikakav "uber" dojam, ko bilo koja ne-šrot logitech tipkovinca. Doduše, potrajala je preko 10 godina pa to možda ide u prilog kvaliteti (ali opet, to bi trebala izdržat bilo koja ne-šrot tipkovnica, s tim da se ne koristi neznam kolko puno i ne divlja po njoj). Baš kad sam išao guglati cherry tipkovnice i spomenutu g83, našao sam da ih ima hrpa modela, od jeftinih do skupih, a sve se zovu g83-nešto. Također sam naletio na
ovaj post na nekom forumu u kojem tip opisuje razočaranje cherry tipkovnicom, uspoređujuči je s logitechom (uopće ne tvrdim da je lik kompetentan takav zaključak donositi, ali relativno argumentirano opisuje nedostatke u kvaliteti izrade...)