Citiraj:
Autor blava
ma znam,ali zasto ne bi trpili kad za primjer da uzmem trpimo enormne cijene goriva pa nikome nista
ja se cisto bojim te mature,i meni bi bilo 10 puta bolje da postoji prijemni,recimo ja idem strukovnu skolu ( medicinska ),matematiku nisam imao dvije godine,fiziku samo dvije godine,bilogiju ( 2 + na 3-oj godini samo genetika ) i sad ja trebam konkurirati gimnaziji sa znanjem da bi upao na medicinu ili sta ti ja znam,pripreme u skoli su bile ravne nuli,svakoga boli briga sta cemo biti losi na maturi ( iz medicinske ) i tako godinama otkad je matura uvedena...
jbg pa ti zivi u RH 
|
Nije na školi da se ti dodatno pripremaš za maturu, ajde kod nas su prošle godine bili odlični pa su nam držali pripreme iz matematike i fizike, ali to ti je čista milost onih koji ti te predmete predaju, dal' će oni svoje slobodno vrijeme trošit na to da tebe pripreme, ili šta ja znam, doma igraju Diablo
Vjeruj mi, i meni je tako bilo kad sam npr. morao polagat kemiju, a samo u 1. razredu sam imao
A što se tiće onog što si prije pitao, makar su ti već odgovorili, ja ću još jednom (

), kao što imaš 2 roka mature, imaš i 2 upisna roka
ljetni i jesenski, tko se upiše na ljetnom roku upisao se, oni koji se upisuju na jesen, popunjavaju samo ona mjesta koja su ostala slobodna