Ovako, trebam neke preporuke i mišljenja. Znaci uzimati cu kroz tjedan,dva još neki komp. Pa evo sto sam napravio:
CPU Desktop Core i5-3570K
1845kn
* Sada, njega sam uzeo čisto radi nove jezgre...ak niš drugo da budem malo u trendu

...Ali pitanje je, da li da idem na neki drugi ili je ovaj ok? Za što ok...za prvenstveno posao, obrada videa, foto itd...ili on ili bolje neki drugi,jači, bolji za oc? i5 mislim...i7 necu...
Hladnjak ???
* To stvarno nemam nista na umu...imam, noctua-u ako uspijem nabaviti. Ali za svaki slucaj, preporuku molim neku, vodu necu...sada sto je kod nas dobavljivo a da je odličan,znaci najbolje sto se moze u nas kupiti?
Asrock Z77 EXTREME4-M, 1155
995kn
* Sada, matična mora imati pce3 jer ce ici par tjedana poslje neka bolja grafa gore. Mora biti dobra za oc, mora imati 4ddr3...to ok ili ima nesto bolje preporuka?
Memorija PC-12800, 32 GB, G.SKILL Ripjaws X series, F3-12800CL10Q-32GBXL, DDR3 1600MHz, kit 4x8GB
1710kn
* Bez smijanja molim

idem na max, ne treba mi više od 16 ali jednostavno, hocu...To ok ili ima neka bolja 4x8??
Napajanje 750W, XFX Black Edition P1-750B-NLG9, ATX, 135mm vent, PFC, modularno
900kn
* Moze i nesto slabije, ali mora biti modularno. Al eto to sam nasao da je dobro a medju jeftinijima...ima jeftinije ali dobro nesto?
Coolermaster SILENCIO 550, MIDI, crno
557kn
*Čist ponovno jer vec imam, i ok mi je...al ak bude para uzeti cu r3
Ostalo imam....
Sada još uz to ce ici 2x AOC-I2352VH, koji ce ici na zid... Ili, opet to ili

...ima neki dobar a da je jeftiniji?? znaci ips,wall mount...
Et mislim da sam sve pitao...hvala svima na pomoci u odabiru...