View Single Post
Staro 21.05.2012., 18:44   #5400
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor W.Digital Pregled postova
Svi oni igraju za novce, pa i Del Piero.
Nije nikada otišao iz kluba zato što je bio najplaćeniji, a istu je plaću dobivao i kad je Juve bio u drugoj ligi, tako da...
Ljudi normalno idu u klub koji najviše plaća, zašto i ne bi?
Pogotovo ovi koji su već prešli 30-e godine, nemaju oni još puno za igrat, a trebat će para i za kasnije u životu.
Osim toga, ti ne znaš koliko jedan nogometaš zapravo uzdržava ljudi i na šta mu sve odu pare?
Možda Ibrahimović hrani 10 obitelji u bosni.

Evo najnoviji primjer: http://sportske.jutarnji.hr/france-f...lazak/1029560/
To se tako i radi, ideš tamo di te plaćaju najviše, nema tu previše moralnosti, jednostavno naplaćuješ svoj talent.
Ako jedan milijarder Abramović ne želi platiti više od kineza onda mu ni ja ne bi igrao.
Mislim da Del Piero nikad nije bio najplaćeniji u Juventusu. Zadnji dvije godine ima milijun po sezoni. Ako me sjećanje dobro služi nikad nije imao više od 80-90k tjedno što je bagatela danas. I on i Buffon su mogli otić za duple plaće kad je Juve poslan u 2. ligu. I mislim da su tad imali klauzule kojima su im smanjena primanja za tu sezonu.
Del Piero ima 8 Seria A i Ligu prvaka, prvi je strijelac kluba i najbolji igrač u povijesti. Kako se danas bacaju pare mogu mu dat 100godišnji ugovor s 10M po sezoni; jer ga je zaslužio; prema ostalima...